Кърти, чисти, извозва

Безплатна консултация и оглед на място - 0894605787

Кърти, чисти, извозва

жилищни, търговски и офис сгради

Имаме дългогодишен опит в услугите кърти, чисти и извозва. Можем да извозим всякакви строителни материали, както и различни видове отпадъци. Екипът ни ще се погрижи за професионалното къртене на различни стари или нови жилищни или офис сгради. Крепко 96 разполага с нужната експертиза, за да подготви помещенията ви за бъдещи ремонтни дейности. Ние сме специализирани в предоставянето на услуги с най-високо качество, за да отговорим на всички ваши строителни нужди.

 • Разполагаме с опит и нужното оборудване, необходими за безопасно и ефикасно събаряне  на сгради от всякакъв размер, от малки навеси и къщи до големи търговски сгради;
 • Ние ще ви помогнем да подготвите вашия обект за бъдещи строителни дейности, като премахнем и почистим всички съществуващи строителни отпадъци и отломки;
 • Предлагаме всякакви услуги по извозване, за да премахнете отломки и строителни отпадъци;
 • Професионално къртене на бани, за да трансформираме вашето пространство. Независимо дали трябва да демонтирате остаряла вана или искате да ремонтирате напълно банята си, обърнете се към Крепко 96;
 • Предлагаме професионални услуги за къртене на стени, за да помогнем за трансформирането на вашето пространство. Независимо дали искате да създадете отворен етаж или трябва да премахнете повредена стена, нашият екип разполага с експертните познания и оборудване, необходими за събаряне на стени от всякакъв размер;
 • Професионални услуги за къртене на асфалт, за да ви помогнем да разчистите и подготвите вашия обект за ново строителство. Екипът ни разполага с опит и оборудване, необходими за къртене на асфалтови повърхности от всякакъв размер, включително алеи, паркинги и пътища;
 • Потърсете ни ако имате нужда от професионални услуги за къртене на паркет, ламинат или дюшеме;

Безплатна консултация и оглед на място - 0894605787

Защо да ни се доверите

Гордеем с високото качество на работата и удовлетвореността на нашите клиенти. Доверете ни се за вашите бъдещи или текущи строителни и ремонтни нужди и ще получите:

 • Опитен екип: Нашият екип от квалифицирани строители има дългогодишен опит в индустрията и е в състояние да се справи с всеки проект, голям или малък.
 • Внимание към детайла: Ние обръщаме голямо внимание на всеки аспект от строителния процес, от първоначалния дизайн до окончателното завършване, за да гарантираме, че вашият завършен проект е не само функционален, но и красив и енергийно ефективен.
 • Конкурентни цени: Ние предлагаме конкурентни цени, без да жертваме качеството. Ще работим с вас, за да намерим най-доброто решение, което отговаря на вашия бюджет.
 • Навременно завършване: Ние разбираме важността на завършването на проектите навреме и в рамките на бюджета. Нашият екип работи ефективно, за да сведе до минимум прекъсванията и да завърши вашия проект възможно най-бързо.
 • Комуникация и прозрачност: Вярваме в откритата комуникация и прозрачността по време на строителния процес. Ние ви информираме за всяка стъпка, така че винаги да знаете какво да очаквате.
 • Гарантирана удовлетвореност: Ние стоим зад нашата работа и предлагаме гаранция за удовлетворение от всички наши услуги.

Изберете нас за вашия следващ строителен или ремонтен проект и усетете разликата, която един отдаден и опитен екип може да направи.

Безплатна консултация и оглед на място - 0894605787